Jimmy green

Ons verhaal

Echt lekker eten? Dat vind je bij Jimmy Green. Eten dat niet alleen smaakvol, maar ook goed voor je is. Wij zorgen dagelijks voor een gezonde lunch, voedzame snack of volwaardige avondmaaltijd.

Geniet van gemak, smaak, snelheid én een goed geweten. Elk gerecht wordt vers bereid en met de beste natuurlijke ingrediënten. Want echt eten smaakt nu eenmaal beter. En dat voelt goed, real good.

Real food,
feels good

Real food voor iedereen. Dat is onze missie. Onze boodschap aan de wereld. Goed eten, écht eten, moet voor iedereen bereikbaar zijn. Elke dag, op ieder moment, zonder schuldgevoel.

We kunnen eromheen draaien. Doen we niet. Voedzame maaltijden gaan de boventoon voeren. Wij geloven dat onze menukaart de nieuwe standaard van goed eten, echt eten is. Nu, maar ook over vijf jaar.

Smaakt naar meer?

 

JOIN JIMMY

Echt eten begint bij de mensen die het bedenken, bereiden en uitserveren. Mensen met een passie voor goed en lekker eten. Niet alleen in de keuken, maar ook daarbuiten.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste foodfanaten. Werken in onze keuken, bediening of in foodtrucks op een festival? Check onze vacatures of doe een gedurfde gooi naar je droomfunctie. Jimmy Green denkt met je mee.

JOIN TEAM JIMMY!

Bezoek ons in Eindhoven!

Een maaltijd waar je naar uitkijkt, die lekker is en voldoening geeft? Jimmy Green is your guy. Bezoek ons restaurant in Eindhoven of check welke locaties op de planning staan.

onze locaties

“Echt eten toegankelijk maken voor iedereen. Eten dat goed smaakt en goed voelt. Dat is onze missie.”

Frank & Sjors – Founders Jimmy Green

Heb je een vraag?

Wij geven antwoord. Laat hier een bericht achter.
Dan neemt ons team daarna contact met je op.

Translate »